15. září 2023O značce

Vysávání? Vysávání i vytírání? S rozšířenou nabídkou iRobot Roomba řady 2v1 je volba na vás!

Z vysavače mopem jedním klikem! To nabízí nové iRoboty Roomba Combo® j5 a Roomba Combo® i5 pro výkonný a inteligentní úklid.

 Společnost iRobot Corp., lídr v oblasti domácích robotů, dnes rozšířila svou řadu 2v1 o Roomba Combo j5 a Roomba Combo i5, robotické vysavače a mopy, které mohou jen vysávat, nebo vysávat i vytírat zároveň. Stačí pouze vyměnit sběrný koš. Zákazníkům to dává větší možnosti výběru v oblasti kombinovaného úklidu pod taktovkou iRobot.

“Po úspěšném uvedení Roomby Combo j7+ na trh poptávka zákazníků po dalších úklidových zařízeních iRobot 2v1 stále roste,” řekl Barry Schliesmann, produktový ředitel společnosti iRobot. “Tuto poptávku chceme uspokojit rozšířením naší flotily zařízení 2v1 o modely Roomba Combo j5 a Roomba Combo i5. Nabídneme tak zákazníkům více možností při výběru kombinovaného vysavače a mopu od iRobot, aby co nejlépe vyhovoval jejich domácnosti i rozpočtu.”

Roomba Combo j5 vytírá tam, kde chcete a vyhne se místům, kde si to nepřejete 

Robotický vysavač a mop Roomba Combo j5 je navržen pro mokrý i suchý úklid podlah – jednoduchou výměnou sběrného koše se změní z vysavače na kombinovaný vysavač a mop. Po vložení klasického sběrného koše využívá Roomba Combo j5 výkonné sání a dva proti sobě rotující gumové kartáče pro úklid podlah i koberců – jsou odolné proti namotání zvířecích chlupů a zároveň sbírají vše od malých částic až po vlasy a velké nečistoty. Patentovaná technologie Dirt Detect™umožňuje robotu Roomba Combo j5 detekovat nejvíc znečištěná místa a důkladněji je vysát. 

Když chcete vytřít, stačí vložit sběrný koš Roomba Combo® naplněný vodou nebo kompatibilním čistícím roztokem a robot automaticky rozpozná, že je čas na kombinovaný úklid. Roomba Combo j5 se tak snadno promění v robotický vysavač, který zároveň vytírá, přičemž využije dva proti sobě rotující gumové kartáče, sací sílu Power-Lifting, boční kartáček na úklid podél stěn a mopovací podložku, aby se vypořádal s nečistotami, špinavými stopami a prachem.

Na rozdíl od konkurenčních robotů 2v1 je Roomba Combo j5 vybavena operačním systémem iRobot OS a s každým použitím se stává chytřejší, protože se učí, jak se nejlépe starat o vaše podlahy. Vytváří si inteligentní mapu, pamatuje si názvy místností i vaše specifické preference úklidu. Zákazníci mohou pomocí aplikace iRobot Home App nastavit zóny bez vytírání, aby robot věděl, že se má vyhnout kobercům a předložkám a ty zůstaly suché. Roomba Combo j5 rozpozná více než 80 běžných předmětů*, což jí umožňuje uklízet na povel konkrétní zóny, například kolem kočičích záchodků, záchodových mís, myček nádobí a dalších.** Umožňuje také robotovi rozpoznat a vyhnout se nebezpečným nástrahám na podlaze, jako jsou kabely, oblečení, boty, ponožky, batohy, misky a hračky pro domácí mazlíčky, aby se nezasekl a dokončil práci. Díky slibu P.O.O.P od společnosti iRobot se Roomba Combo j5 vyhýbá také pevným exkrementům domácích mazlíčků. Chcete-li si úklid ještě více usnadnit, spárujte robota s hlasovým asistentem a jednoduše mu řekněte, aby uklidil konkrétní místnosti nebo kolem konkrétních předmětů ve vaší domácnosti – a on okamžitě udělá, co mu řeknete.*** Roomba Combo j5 rozumí přibližně 600 hlasovým příkazům, což je více než konkurenční roboti 2v1.

Roomba Combo i5: Kombinovaný úklid pro menší prostory

Společnost iRobot nabízí také robotický vysavač a mop Roomba Combo i5. Jde rovněž o klasický robotický vysavač, který se po výměně sběrného koše změní na kombinovaný vysavač a mop, stejně jako Roomba Combo j5. Roomba Combo i5 je ideální pro menší domácnosti s převážně tvrdými podlahovými povrchy. Účelně a systematicky uklízí v úhledných řadách, napříč více místnostmi v domácnosti. Pomocí aplikace iRobot Home si zákazníci mohou vytvořit inteligentní mapu,označit názvy místností a zahájit tak cílený úklid místností. Úklid lze spustit prostřednictvím aplikace iRobot Home nebo hlasovým příkazem, pokud je robot spárován se zařízením hlasového asistenta. Pokud se vybije baterie, Roomba i5 se automaticky dobije a pokračuje v úklidu, dokud není úloha dokončena. 

Dostupnost:

Robotický vysavač a mop Roomba i5 lze v České republice předobjednat od poloviny září na adrese www.irobot.cz a u vybraných prodejců. 

Roomba Combo j5 bude k dispozici koncem podzimu roku 2023.

O společnosti iRobot Corp.

iRobot je společnost s celosvětovou působností zabývající se robotikou. Navrhuje a vyrábí inteligentní roboty a inovace pro chytrou domácnost, které zlepšují a usnadňují život. 

iRobot představil první robotický vysavač Roomba již v roce 2002. Dnes je společnost iRobot globálním podnikem, který prodal miliony robotů po celém světě. Ve svém produktovém portfoliu nabízí technologie a pokročilé koncepty v oblasti úklidu, mapování a navigace. Na základě tohoto portfolia vytvářejí inženýři společnosti iRobot roboty a zařízení pro chytrou domácnost, která pomáhají uživatelům usnadnit údržbu jejich domovů a učinit z nich zdravější a lepší místa pro život. Další informace o společnosti iRobot naleznete na www.irobot.com.

* Robot přizpůsobí své chování konkrénímu objektu

**Některé digitální funkce iRobot OS budou fungovat pouze s roboty funkcí  Imprint® Smart Mapping, jako jsou robotické vysavače Roomba řady i, s, nebo j a robotické mopy Braava jet m6. Spuštění a dostupnost funkcí systému iRobot OS se může také lišit v závislosti na  modelu robota. 

 ***Spolupracuje se zařízeními s podporou Alexa, Google Assistant a Siri. Alexa a všechna související loga jsou ochranné známky společnosti Amazon.com nebo jejích přidružených společností. Google je ochranná známka společnosti Google LLC. Siri je registrovaná ochranná známka společnosti Apple Inc. registrovaná v USA a dalších zemích a oblastech.