K nákupu vybraného robota dostanete slevu 1000 Kč na příslušenství. Více zde.

16. května 2023O značce

iRobot představuje robotický vysavač a mop Roomba Combo® i8+

Společnost iRobot oznámila uvedení nového robotického vysavače a mopu Roomba Combo® i8+ na český trh.

Roomba Combo i8+ je robotický vysavač a mop určený k mokrému i suchému úklidu podlah – jednoduchou výměnou sběrného koše se změní z klasického robotického vysavače na vysavač a mop 2v1. Stačí jen vložit koš Roomba Combo a robot automaticky rozpozná, že je čas na kombinovaný úklid. Robotický vysavač a mop Roomba Combo i8+ v sobě skrývá nejen 10x vyšší sací výkon*, ale také jedinečnou inteligenci poskytovanou operačním systémem iRobot OS, který se učí vaši domácnost a návyky, aby vám mohl úklid přizpůsobit na míru. 

Pouze vysávání nebo vysávání i vytírání – stačí rozhodnout: Robota Roomba Combo i8+ může fungovat jako vysavač pro všechny  typy podlah nebo jako kombinovaný vysavač a mop pro tvrdé podlahy. Když vložíte sběrný koš Roomba Combo, robot rozpozná, že je čas vysávat i vytírat. Robot Roomba Combo i8+ dokáže vysát a vytřít plochu o rozloze až 55 čtverečních metrů. Využívá opakovaně použitelné podložky, které lze prát v pračce a vydrží nejméně 30 cyklů. Robot Roomba Combo i8+ je dodáván se základnou Clean Base® pro automatické odstraňování nečistot. Ta odsává nečistoty a zbytky ze sběrného koše do utěsněných sáčků AllergenLock™ a pojme až 60 plných košů, což znamená, že na vysávání nemusíte myslet po celé měsíce. 

Chytřejší, než jste si mysleli: Robotický vysavač a mop Roomba Combo® i8+ se učí uspořádání vaší domácnosti a vytváří inteligentní mapy Imprint®. Úkol mu můžete zadat prostřednictvím aplikace iRobot Home nebo jediným příkazem hlasovému asistentovi** a robot bude intuitivně uklízet přesně tam, kde chcete a jak potřebujete. Lze také nastavit “zóny bez vytírání” a robot se vyhne místům, která si vytírat nepřejete. Umí uklízet jednotlivé místnosti podle názvu a zaměřit se na konkrétní oblasti, například “kolem gauče”.

Nicolas Meurger, viceprezident pro prodej společnosti iRobot EMEA, říká “Roomba Combo i8+ představuje rozšíření naší řady kombinovaných vysavačů a mopů. Víme, že potřeby každého spotřebitele jsou jedinečné. Roomba Combo i8+ nabízí robotický vysavač a mop s vynikajícím úklidovým výkonem, hodnotou a personalizací, která vám umožní uklízet kdy, kde a jak chcete.”

Dostupnost:

Robotický vysavač a mop Roomba i8+ se základnou Clean Base® pro automatické odstraňování nečistot lze v České republice zakoupit od 15. 5.  na adrese www.irobot.cz a u vybraných prodejců. Je možné jej zakoupit také bez základny Clean Base.

O společnosti iRobot Corp.

iRobot je společnost s celosvětovou působností zabývající se robotikou. Navrhuje a vyrábí inteligentní roboty a inovace pro chytrou domácnost, které zlepšují a usnadňují život. 

iRobot představil první robotický vysavač Roomba již v roce 2002. Dnes je společnost iRobot globálním podnikem, který prodal miliony robotů po celém světě. Ve svém produktovém portfoliu nabízí technologie a pokročilé koncepty v oblasti úklidu, mapování a navigace. Na základě tohoto portfolia vytvářejí inženýři společnosti iRobot roboty a zařízení pro chytrou domácnost, která pomáhají uživatelům usnadnit údržbu jejich domovů a učinit z nich zdravější a lepší místa pro život. Další informace o společnosti iRobot naleznete na www.irobot.com.

  *V porovnání s čisticím systémem Roomba® řady 600.

**Spolupracuje se zařízeními podporujícími Alexu, Siri a Google Assistant. Alexa a všechna související loga jsou ochranné známky společnosti Amazon.com nebo jejích přidružených společností. Google a Google Home jsou ochranné známky společnosti Google LLC. Siri je registrovaná ochranná známka společnosti Apple Inc. registrovaná v USA a dalších zemích a oblastech.